x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crin Antonescu: Afirmaţiile lui Radu Stroe despre tragedia aviatică sunt "un exemplu de comunicare catastrofală"

Crin Antonescu: Afirmaţiile lui Radu Stroe despre tragedia aviatică sunt "un exemplu de comunicare catastrofală"

de Mediafax    |    22 Ian 2014   •   21:26
Crin Antonescu: Afirmaţiile lui Radu Stroe despre tragedia aviatică sunt "un exemplu de comunicare catastrofală"
Sursa foto: Crin Antonescu: Afirmaţiile lui Radu Stroe despre tragedia aviatică sunt "un exemplu de comunicare catastrofală"

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat că afirmaţiile lui Radu Stroe despre accidentul aviatic sunt "un exemplu de comunicare catastrofală", menţionând că va propune conducerii PNL "măsuri politice radicale", el menţionând şi că Ramona Mănescu nu a comunicat deloc în această perioadă.

Întrebat cum comentează faptul că Radu Stroe a spus că la nivelul Ministerului de Interne nu s-a constituit o celulă de crizăşi că îşi reproşează că tragedia de la Cluj s-a întâmplat în mandatul său, Antonescu a răspuns: "Cu tot respectul pentru domnul Stroe şi cu toată colegialitatea, este un exemplu de comunicare catastrofală, de natură să stârnească revolta în condiţii de nemulţumire publică".

El a menţionat că face o distincţie între modul în care s-au întâmplat lucrurile la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul de Interne. Antonescu a menţionat, totuşi, că Ramona Mănescu nu a comunicat deloc în această perioadă. Antonescu a ţinut să precizeze că va propune conducerii PNL "măsuri politice radicale" în acest caz, dar a precizat că discuţiile şi deciziile se poartă şi se iau în interiorul partidului.

El a criticat comunicarea "catastrofală" a tuturor autorităţilor implicate în operaţiunile de salvare în urma accidentului aviatic, precizând că este posibil ca şi premierul să fi primit informaţii eronate. De asemenea, liberalul a ţinut să sublinieze că în cursul zilei de miercuri nu s-a pus, nici în partid şi nici de către premier, problema demiterii ministrului Stroe.

×