x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incredibilul succes la fete al judecătorului Cristi Danileţ. De ce nu le-a cumpărat niciodată mărţisoare

Incredibilul succes la fete al judecătorului Cristi Danileţ. De ce nu le-a cumpărat niciodată mărţisoare

01 Mar 2013   •   17:30
Incredibilul succes la fete al judecătorului Cristi Danileţ. De ce nu le-a cumpărat niciodată mărţisoare
Sursa foto: Cristi Danileţ

 În tinereţea sa, judecătorul Cristi Danileţ a avut mare succes la fete şi se mândreşte cu acest lucru. Proaspătul revocat din CSM este nostalgic când îşi aduce aminte de perioada tinereţii sale, petrecută în Bucovina, şi când ziua de 1 Martie era prilejul de a constata câte şi care fete îi vor da mărţişor, conform obiceiului din Moldova. Totodată, Danileţ mărturiseşte că el nu a cumpărat niciodată mărţişoare fetelor, ci le-a dat pe cele pe care le primea.
"In Bucovina exista obiceiul ca de 1 martie fetele sa dea martisoare la baieti, iar de 8 martie baietii sa dea martisoare la fete. In felul asta, nu exista nicio discriminare, toata lumea e multumita.
Cand eram copil, de abia asteptam ziua asta: vroiam sa vad care fete tin la mine :). Si tare ma mai mandream sa ies in pauze cand eram la scoala sa arat celorlalti baieti pieptul plin al uniformei cu martisoare:)). Evident, de 8 martie venea randul meu: le dadeam si eu martisoare, din cele primite; singura dificultate era sa nu incurc cumva si sa ii dau uneia martisorul pe care ea mi-l daduse cu o saptamana inainte", scrie Cristi Danileţ pe pagina personală de Facebook.

×
Subiecte în articol: Cristi Danilet CSM