x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum construim un buget rezonabil pentru cheltuielile necesare la începerea anului școlar?

Cum construim un buget rezonabil pentru cheltuielile necesare la începerea anului școlar?

26 Aug 2022   •   13:54
Cum construim un buget rezonabil pentru cheltuielile necesare la începerea anului școlar?

Începutul anului școlar vine la pachet cu multe provocări pentru părinți și copii, dar mai ales cu o serie de cheltuieli pe care nu aveți cum să le treceți cu vederea.

Fie că întră în clasa I sau în clasa a IX-a la liceu, copilul dumneavoastră are nevoie de o serie de lucruri pe care trebuie să le aibă încă din prima zi de școală și până la venirea vacanței de vara. Știm că este destul de dificil să va gestionați bugetul atât de bine încât să va puteți descurcă cu toate cheltuielile casei, motiv pentru care, de cele mai multe ori, apelarea la un credit rapid pentru cheltuieli reprezintă una din soluțiile salvatoare.

De asemenea, copiii își doresc foarte multe lucruri atunci când trebuie să faceți cumpărăturile pentru început de an școlar. Începând de la rechizite, haine, uniforme, rucsac de școală și ajungând până la pachetul ce trebuie pregătit zi de zi, toate acestea implică cheltuieli constante și, de ce nu, consistente. Că orice părinte, va doriți tot ceea ce e mai bun pentru copilul dumneavoastră și căutați mereu să-i oferiți numai piese vestimentare de calitate superioară. Totodată, atunci când vine vorba de alegerea rechizitelor școlare, tot calitatea este cea care stă la baza deciziei dumneavoastră de cumpărare. De regulă, părinții și elevii optează pentru caiete cu cât mai multe file, pixuri sau stilouri cu cât mai multe funcționalități, colorate și rezistente. Ei, bine, toate aceste lucruri costă, iar odată cu scumpirile care au avut loc în cazul alimentelor și nu numai, a început să crească prețul și pentru articolele de școală.

Salariile din România încă nu ne-au adus în punctul în care să putem spune că ne descurcăm cu toate aceste cheltuieli, mai ales dacă mai avem parte și de două-trei nunți pe timpul verii. Prin urmare, pentru multe familii, creditul rapid pentru cheltuieli precum bugetul pe care trebuie să-l construim la început de an școlar este, fără doar și poate, o rezolvare rapidă. Mulți români au renunțat să mai împrumute bani de la rude sau prieteni atunci când resursele proprii au început să se subțieze, găsind varianta unui credit rapid pentru cheltuielile asociate începutului de an școlar o opțiune mult mai bună. Până la urmă, fiecare dintre noi ne știm cel mai bine situația financiară, lipsurile, nevoile și dorințele, iar pentru a ni le putea acoperi, iată că există și variante mult mai simple, ba mai mult decât atât, confidențiale.

Smile Credit sprijină toate familiile care au nevoie de un surplus de finanțe pentru a-și pregăți copiii în etapă de începere a anului școlar. Această varianta reprezintă o soluție atât de utilă, mai ales acolo unde vorbim despre de doi, trei sau chiar patru copii care au nevoi individuale, diferite, specifice. Alegeți să va împrumutați de acolo de unde șțiți că veți primi rapid banii de care aveți nevoie, fără prea multe bătăi de cap în ceea ce privește documentația necesară în vederea obținerii contractului de finanțare.

Indiferent care ar fi nevoile pe care le aveți, cu Smile Credit totul merge într-un ritm accelerat, pentru că nu suntem nici noi adepții birocrației și a sutelor de hărții. E simplu, trebuie doar să aveți datele de pe actul de identitate la îndemână, un extras de cont, iar imediat după aprobare, veți primi suma de bani de care aveți nevoie direct pe cardul dumneavoastră.

Copiii dumneavoastră nu trebuie să se confrunte cu ideea „Nu avem posibilitatea de a-ți cumpără asta, pentru că nu sunt bani.”, ci trebuie să gășiți modalități de a le oferi exact ceea ce au nevoie, întrucât etapă educațională este una dintre cele mai importante din viață lor.

Așadar, apelați cu încredere maximă la Smile Credit și în doar câteva ore veți primi banii de care aveți nevoie în vederea asigurării bugetului aferent cheltuielilor pentru începutul de an școlar. Nu va faceți griji, suma împrumutată poate fi restituită într-o perioada de timp stabilită chiar de dumneavoastră, împreună cu consultanții noștri, astfel încât să nu simțiți niciun fel de presiune din acest punct de vedere.

Acest început de an școlar poate fi cel mai frumos pentru copilul dumneavoastră, iar dacă aveți încă dubii, Smile Credit este soluția!

 

×