x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum s-a petrecut la cel de-al nouălea "Vanghelion"

Cum s-a petrecut la cel de-al nouălea "Vanghelion"

de Diana Scarlat    |    01 Ian 2012   •   14:47
Cum s-a petrecut la cel de-al nouălea "Vanghelion"

Cel de-al noualea “Vanghelion', organizat dupa o pauza de doi ani, a facut mii de romani sa se “bata' pe bilete, pentru un spectacol inedit, si un meniu frantuzesc, “asezonat' cu mancaruri din bucataria romaneasca. La petrecere a cantat Toni Braxton, Stefan Banica Jr., Pepe, Holograf, Voltaj, Ovidiu Lipan Tandarica si multi alti artisti, pentru toate gusturile.

Distractia a inceput la ora 21.00 si s-a terminat la rasaritul soarelui, cu o Perinita traditionala. Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost prezent la petrecere si si-a salutat toti invitatii.Sapte mii de invitati au petrecut in Pavilionul Central si o mie la “Revelionul seniorilor'. Un bilet la Pavilionul Central a costat 150 de lei, iar un bilet la “Revelionul seniorilor', 30 de lei. Au prezentat Ramona Badescu si Claudiu Bleont, iar miezul noptii, Ovidiu Lipan Tandarica a sustinut un spectacol extraordinar in fata Romexpo.

Datele oficiale arata ca aroximativ 77.000 de oameni au luat parte la petrecerile organizate in Piata Constitutiei, in Piata Revolutiei, la “Vanghelionul' de la Romexpo si in Parcul Drumul Taberei. In jur de 45.000 de bucuresteni au fost prezenti la petrecerea de Revelion din Piata Constitutiei, organizata de Primaria Capitalei, sub deviza “Bucurestiul canta!'.

×