x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cumparari - Vanzari - Enervari

Cumparari - Vanzari - Enervari

23 Feb 2007   •   00:00
  • Ne enerveaza Serban Iliescu. Nu-l stiti? Realizatorul emisiunii "Obiectiv Limba Romana" de la postul national de radio. In loc sa-i invete pe ascultatori cum sa evite greselile de exprimare, domnia sa e tare deranjat de numele unor statii de metrou sau RATB. Radiofonistul vrea excluderea unor denumiri precum Tudor Vladimirescu (!?), 16 Februarie, Muncii, Timpuri Noi, pe criterii doar de el stiute. Bine ca nu se ia omu’ de Iancului, Stefan cel Mare, Nicolae Grigorescu, Eroilor, Aurel Vlaicu sau Aparatorii Patriei. Propunem sa se organizeze un referendum (ca tot e la moda) prin care toti romanii, fara deosebire de nationalitate, sex sau apartenenta politica, sa-si exprime optiunea despre schimbarea acestor denumiri!
  • Ne-a enervat din nou Radu Moraru. Nici nu s-a laudat bine ca trecuse de genunchiul broastei cu audientele, ca iar a revenit la ratingul care l-a consacrat: 0,1%; 0,2%... 0,7%. Nici nu mai conteaza daca prima zecimala este 2, 3 sau 7. Nasul tot crede ca are cel mai bun talk-show. Dar ce folos, daca lumea nu se uita la el.
  • Ne enerveaza relaxarea de la Palatul Victoria atunci cand pisica nu-i acasa. Doar ce pleca prim-ministrul in Japonia, ca subalternii sai au si inceput sa-si faca de cap. In primul rand nimeni nu mai raspunde la telefon: "Reveniti luni!".
  • Ascultand din nou melodia "Liubi, liubi I love You", care ne va reprezenta la Eurovision, ne enervam subit. Mai ales ca Locomomdo devine Todomondo? Bine ca trupa de epicureni si pleziristi nu se va numi Totomondo sau Tontomondo.


  • Intortocheate sunt Caile Tale, Doamne! Atentie, dupa o linie serpuita urmeaza o zona periculoasa! Dar doar cand mergi spre Centru. Depinde spre care opteaza fiecare: centru-stanga, centru-dreapta...
  • ×
    Subiecte în articol: observator