x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cumparari - Vanzari - Enervari

Cumparari - Vanzari - Enervari

15 Feb 2007   •   00:00
  • Ne scot din sarite autobuzele care circula pe linia 178 din Bucuresti, intre Sala Palatului si Complexul Apusului. La orice ora din zi, independent de fluiditatea traficului rutier, calatorii asteapta in statie cate o jumatate de ora. Pentru ca autobuzele vin intotdeauna cate doua, "la oferta". Probabil ca primul sofer cunoaste traseul, iar cel din spate, noul Cod Rutier.
  • Ne enerveaza hotararea pe care a luat-o ieri Guvernul, prin care obliga personalul serviciilor pentru situatii de urgenta voluntare/private sa poarte costume din stofa, pantofi si cravata atunci cand intervin pentru salvarea de vieti omenesti. La inundatii, de pilda. Noi intelegem ca Tariceanu are o slabiciune pentru croiala si design vestimentar, dar ar trebui si el sa inteleaga ca e mare diferenta intre un podium de prezentare a modei si o zona calamitata. Numai Prigoana a impus astfel de reguli personalului Realitatea TV pe vremea cand postul ii apartinea.
  • Ne enerveaza si astazi Monica Macovei, pentru ca ne pune rabdarea la incercare si nu-si prezinta demisia din functia de ministru al Justitiei. Si unde mai pui, colac peste pupaza, ca i-a gasit si Lavinia Sandru o "buba-n" cap. Cica ministresa vrea sa-si cumpere vila intr-un cartier rezidential, fara a angaja vreun credit. Iar Lavinia zice ca n-ar avea bani pentru tranzactie.
  • Ne enerveaza Mircea Stoian. Bagatorul de seama de la emisiunile lui DD, care crede ca detine adevarul absolut. "Succesul" sau de scena se bazeza pe sloganul "iuteala de gura si nebagarea de seama...". De Stoian vorbeam.


    Din ciclul "mari actori, mari regizori", Sectia 3 Politie Cluj prezinta: calendarul sectoristilor 2007. Stil, clasa, atitudine, rafinament. Pret promotional.
  • ×
    Subiecte în articol: observator