x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cumparari - Vanzari - Enervari

Cumparari - Vanzari - Enervari

14 Feb 2007   •   00:00
  • Pentru ca astazi e Valentine’s Day ar trebui sa nu ne enervam, insa avem cateva "inervatii" produse zilele trecute, pe care trebuie sa vi le impartasim. Chiar daca "Ziua Indragostitilor" a cam fost importata si am uitat de "Dragobetele" nostru, neaos, autentic.
  • In primul rand ne-a enervat si ne enerveaza Electrica SA. Bucurestiul a devenit ca o instalatie de pom. Cand se ia lumina intr-un cartier, cand in altul... Au inceput sa apara "avariile in retea", cum ar spune fata (nu de la pagina 5) de la Deranjamente, precum ciupercile dupa ploaie. Ne-a enervat rau de tot intreruperea curentului electric vineri seara si sambata in cartierul Militari, duminica in Berceni...
  • Ne enerveaza ca povestea despartirii dintre Petre Roman si Maria Roman este dezbatuta de cateva zile de o parte a presei. Asa ceva nu se cade. Dar "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul", cum ar spune un clasic in viata, Mircea Badea.
  • Ne-a enervat sambata seara si in toate zilele ce i-au urmat "Liubi, Liubi, I Love You". Marea melodie care s-a calificat la Eurovision. Pentru ca doua zile am intrerupt rubrica, n-am putut s-o bagam in cerneala pana astazi. Noi nu spunem ca e copiata, dar "samana" . O stiai p’asta, Maruta?
  • Dar de aparitiile televizate ale actritei de telenovele Oana Zavoranu ce mai ziceti? Cum isi cauta ea prin poseta in timp ce este intervievata! Si cum isi etaleaza ea, dragalasa, tatuajele. Si cum ne arata starleta ce inseamna sa fii mironosita. Nu, ca e clar, ne-a enervat si Zavoranca putintel.
  • Ne enerveaza ministreasa Monica Macovei ca se tot eschiveaza in a-si da odata demisia. Dupa ce a creat haos in Justitia romana, macar atata lucru ar putea face, sa ne lase! Pana cand "o viata amara"?


    Si pentru ca se tot vorbeste despre inundatii de cateva zile, iata o imagine care nu mai trebuie comentata. Ce sa mai zici la o astfel de fotografie? Ca actiunea se petrece in alta tara? Nu putem face asta!
  • ×
    Subiecte în articol: observator