x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cumparari - Vanzari - Enervari

Cumparari - Vanzari - Enervari

01 Feb 2007   •   00:00
  • Ne enerveaza ca sefii de la Supercom nu stiu ca masinile firmei lor de gunoi blocheaza traficul la orele cele mai aglomerate. Atunci se gasesc "salubrizaristii" sa ridice gunoiul de pe carosabil.
  • Ne enerveaza ca melodia "Dracula, My Love", compusa de Marius Moga pentru Eurovisionul de anul acesta, seamana izbitor cu cea a suedezilor de la E-Type, "When Religion Comes to Town". N-o spunem noi, ci o sustin cunoscatorii. Pai, bine, mai "Hotart", e frumos sa ne jignesti cu astfel de piese? Crezi ca numai tu ai acces la internet?
  • Ne enerveaza impozitul pe leasing si cozile de la "taxe si impozite". Pana anul trecut, taxa cadea in sarcina proprietarului de leasing, respectiv compania de leasing, dar, gratie Guvernului Tariceanu, impozitul a cazut acum pe umerii celor care nici macar nu sunt proprietari ai masinii decat la sfarsitul contractului de leasing. Cum e posibil sa platesti impozit pe un lucru ce nu-ti apartine?
  • Nu ne-a mai enervat de ceva timp Monica Macovei. Acum, de cand cu desfiintarea Institului de Criminalistica, ne-am adus aminte de doamna ministru al Justitiei. Deci, ne enerveaza Monica Macovei.


    Femeia din imagine n-a mai putut de oboseala. Si-a asezat cu grija crucea la capatai, pentru a avea somnul mai linistit, si s-a pus pe "tras aghioase". Ptiu, fugi de-aici cu asa somn!
  • ×
    Subiecte în articol: observator