x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Legătură aeriană între Târgu Mureș și București

Legătură aeriană între Târgu Mureș și București

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2023   •   22:45
Legătură aeriană între Târgu Mureș și București

Autoritățile mureșene au anunțat marți că începând de la finalul lunii martie, orașele Tg.Mureș și București vor fi legate printr-o cursă aeriană.

Zborurile regulate între Târgu Mureș și București vor fi operate din 28 martie. Vor fi patru zboruri săptămânale, două în zilele de marți și două în zilele de joi.

„Fiecare companie aeriană nouă, fiecare zbor nou, reprezintă o oportunitate pentru regiune deoarece devin ușor accesibile diferite părți ale lumii sau al României. Acesta este un alt pas important pentru ca Aeroportul „Transilvania – Târgu Mureș” să devină un nod de transport al regiunii, prin care vom putea ajunge în capitala țării. Aeroportul „Transilvania - Târgu Mureș” – poarta aeriană a Transilvaniei – se află într-un proces amplu de dezvoltare. A fost semnat contractul pentru extinderea platformei de parcare a aeronavelor și extinderea terminalului de pasageri, construirea remizei PSI este în curs de desfășurare, iar anul trecut au fost date în folosință noile echipamente de control și de securitate”, a declarat Ferenc Péter, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

În total, în perioada 28 martie – 28 octombrie 2023 sunt disponibile 16.374 locuri pentru zborurile dintre Târgu Mureș și București.

(sursa: Mediafax)

×