x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu, pe blog: Băsescu – din nou mincinos

Dan Voiculescu, pe blog: Băsescu – din nou mincinos

26 Noi 2013   •   16:15
Dan Voiculescu, pe blog: Băsescu – din nou mincinos

Într-o postare pe blogul său, Dan Voiculescu - preşedintele fondator al Partidului Conservator - răspunde acuzaţiilor formulate de Traian Băsescu, cu privire la activitatea depusă în comerţul exterior, până în 1989, la societatea Dunărea.
Încă o dată, Dan Voiculescu se arată extrem de deschis la desecretizarea arhivelor societăţii Dunărea, declarând că nu are nimic de ascuns în relaţiile sale cu această societate şi îl somează pe Traian Băsescu să înceteze distribuirea dezvinformărilor făcute la adresa sa.

Vă prezentăm integral postarea făcută de Dan Voiculescu pe blogul său - Întâlnire cu Dan Voiculescu.

Basescu – din nou mincinos
Intr-o declaratie publica Traian Basescu afirma ca eu pun presiune, evident fara sa spuna pe cine : „Intuiesc o presiune uriasa a lui Voiculescu. Este o reactie de tip mafiot. Ai vrut sa te atingi de noi, ia sa-ti dam noi tie comisii parlamentare. Este un act de retorsiune pentru Dunărea”.

Confirm, inca o data, ca nu am nimic de ascuns in relatiile mele cu intreprinderea de comert exterior „Dunarea”.

Din punctul meu de vedere, poate fi desecretizata TOATA arhiva Dunarea.

De altfel, Theodor Stolojan, care stie foarte bine activitatea de aport valutar, spunea tot public: “Operaţiunile ICE Dunărea erau de trei feluri: normale, speciale şi secrete. Cele normale vizau prestările de servicii către diferiţi parteneri de afaceri, cele speciale se desfăşurau prin intermediul direcţiilor specializate din fiecare minister, de exemplu Romtehnica, (societate care exporta armament) şi cele secrete”.

Eu am derulat cu Dunarea operatiuni normale, de import-export, asa cum am facut-o cu inca 5-6 intreprinderi de comert exterior care functionau legal in Romania anilor ‘80.

Basescu, opreste-te din minciuni !

×