x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce îl trimite Kovesi pe Ariton spre puşcărie?

De ce îl trimite Kovesi pe Ariton spre puşcărie?

de Dan Constantin    |    14 Dec 2013   •   14:09
 De ce îl trimite Kovesi pe Ariton spre puşcărie?

În dosarul Gala Bute, singurul ministru intrat în morişca DNA este Ioan Ariton. Fostul ministru al Economiei fusese sărit de procuroarea Alina Stoica în prima fază a anchetei.Cu tot scandalul din  jurul galei, procurorul DNA a condus ancheta cu mare grijă, să nu se ajungă cumva la personajul principal care a tras sforile finanţării litigioase. Adică ministrul Dezvoltării, doamna fără de care nu s-ar fi adus meciul secolului la Bucureşti în mâinile puţin curate ale blondului de mătase, Rudel Obreja.

Ariton deschidea uşa spre Elena Udrea,care  îl convinsese să pună companiile din energie la treabă.Cum s-a schimbat calimera în DNA, procuroarea Stoica a rămas să răspundă singură pentru sterilizarea anchetei de numele mari. Mariana Alexandru şi şeful secţiei au hotărât să scape de corpul delict Stoica şi  l-au aruncat în gura presei pe Ariton.

Kovesi va demonstra pe pielea lui Ariton cât de intransigentă este, pentru a face îngropate cu totul amintirile din alt dosar care o implică direct, cu personaje tot din Sibiu. Procurorul şef Apostu aflat în puşcărie avea în dosar înregistrări care miroseau a trafic de influenţă prin tatăl procurorului general Kovesi. Codruţa a rămas cu petele acelui dosar la mapa profesională aşa încât un alt sibian de vârf, acum parlamentarul Ariton, va  fi folosit pe post de detergent.Ariton va încerca să iasă din balamuc  dând-o în primire pe Elena Udrea, dar el nu-şi va îmbunătăţi situaţia. Este victima sigură  în mâna Codruţei, care nu iartă, vezi, nici un sibian.



×
Subiecte în articol: gala bute kovesi ariton