x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Debut" editorial - Cristoiu, in Q Magazine

"Debut" editorial - Cristoiu, in Q Magazine

de Jurnalul National    |    27 Oct 2007   •   00:00

Ion Cristoiu va scrie şi in revista Q Magazine, condusă de Floriana Jucan. Analistul debutează incepănd cu numărul care apare pe piaţă luni, 29 octombrie, cu rubrica "Lumea prin care trec" - un jurnal filozofic prin care Ion Cristoiu găndeşte lumea prin care trece.

"Unul dintre cele mai interesante lucruri spuse despre mine de-a lungul timpului ii aparţine regretatului Niculae Stoian. Redactor-şef la Viaţa Studenţească, el e cel care m-a descoperit, in 1968, pe vremea cănd eram student la filozofie, la Cluj. El mi-a zis: «Eşti ca o betonieră, din cele care se invărt gonind pe şosele», metaforizănd mania mea de a descoperi in tot ce intălneam in jur semnificaţii moral-filozofice generale", mărturiseşte Ion Cristoiu.

La răndul său, Floriana Jucan ne-a declarat că este cea mai mare realizare de pănă acum a revistei, din punct de vedere editorial, prin aducerea in colectivul redacţional a maestrului. "Eu am avut doi şefi: pe Ion Cristoiu şi pe Sorin Roşca Stănescu. De la primul am invăţat să fac presă, de la celălalt am invăţat să fac bani!", spune zămbind Floriana Jucan, cea care a reuşit să impună pe piaţa media o revistă generalistă, un produs sofisticat şi de ţinută.

×
Subiecte în articol: observator