x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Decorul a căzut peste angajați la Teatrul German din Timișoara. Trei persoane au fost rănite. Actrița Olga Torok a ajuns la spital

Decorul a căzut peste angajați la Teatrul German din Timișoara. Trei persoane au fost rănite. Actrița Olga Torok a ajuns la spital

de Redacția Jurnalul    |    04 Feb 2024   •   22:41
Decorul a căzut peste angajați la Teatrul German din Timișoara. Trei persoane au fost rănite. Actrița Olga Torok a ajuns la spital
Sursa foto: facebook Olga Torok

Incident duminică seara la Teatrul German din Timișoara, unde un panou din lemn folosit ca decor la un spectacol a căzut și a rănit o femeie. Au fost accidentați și doi bărbați care susțineau decorul.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, pe scenă avea loc o reprezentantie a piesei „Livada de visini” de Anton Cehov, cand, la un moment dat, un perete care facea parte din decor s-a desprins si a lovit-o in cap pe actrita Olga Torok, cea care o interpreta pe guvernanta Sarlotta Ivanovna.

Incidentul a fost anuntat imediat la 112. La fata locului a ajuns o ambulanta SMURD, care a preluat-o si a transportat-o la spital pe actrita ranita.

Polițiștii din Timișoara au fost sesizați că, pe strada Mărășești din Timișoara, la Teatrul German, o persoană a fost rănită.

În timpul unui spectacol, un panou din lemn folosit pe post de decor și asigurat de doi bărbați a căzut și a rănit o femeie, în vârstă de 38 de ani, care a fost dusă la spital.

De asemenea, au fost accidentați și cei doi bărbați care susțineau panoul, însă aceștia nu au fost transportați la spital.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Accidentul a intrat si in atentia inspectorilor ITM care vor verifica daca au fost sau nu respectate normele de protectia muncii in timpul spectacolului de la Teatrul German.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: decor spectatori timisoara Teatrul German