x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Destin - Tragedie in familia lui Vasile Seicaru

Destin - Tragedie in familia lui Vasile Seicaru

de Claudia Daboveanu    |    09 Ian 2006   •   00:00
Destin - Tragedie in familia lui Vasile Seicaru

Un comunicat emis de Mediafax ieri, la pranz, suna astfel: "O femeie a murit dupa ce televizorul din camera in care statea a luat foc, din cauza unui scurtcircuit, surse judiciare afirmand ca victima este sotia cantaretului de muzica folk Vasile Seicaru". Punct.

Practic, la asta se rezuma sfarsitul vietii fiecaruia dintre noi: la modul in care murim, eventual o conexiune cu o celebritate de care ne-a fost legata viata. Gabriela a fost marea dragoste a lui Vasile Seicaru. O femeie culta, rafinata, impaciuitoare, pe care Vasile a luat-o de nevasta acum 25 de ani. Dupa cativa ani s-a nascut unicul lor copil, Mihnea, aflat acum la studii, in Germania. Profesoara de romana (la Galati, mai demult, acolo unde s-au cunoscut) si de germana, la Liceul German din Bucuresti si "vinovata" de a fi artizana multor generatii de "invatacei" ai lui Goethe. Anul trecut, la 10 iulie, de ziua lui, si-au serbat nunta de argint, alaturi de prieteni, la Buftea. Oras in care locuiau cei doi.

De Revelion, chiar de ziua ei de nastere, Vasile a avut concert la Vatra Dornei. Gabi il insotea. Intorsi din Moldova acum trei zile, Gabi a vrut sa gospodareasca putin printr-o alta casa de-a lor, in Bucuresti. Culmea, pe Strada Sperantei... Se pare ca Gabi avea un scop precis. Voia sa ia un televizor din acea casa, pe care sa-l daruiasca unei familii nevoiase. Ca sa se convinga ca e in buna stare, l-a bagat in priza. Un televizor aprins. Un scurtcircuit. Gabi a adormit... Restu-i tacere...

DURERE. Doar Victor Socaciu mai poate spune ceva: "Sunt consternat. Am cunoscut-o bine pe Gabriela: un om delicat, tonic, cu suflet generos. Sunt alaturi de Vasile, care regreta ca viata de artist nu i-a permis sa stea mai mult cu ea. Acum, cand ar fi putut s-o faca, l-a parasit ea". Marea lui dragoste s-a transformat in marea lui durere... Prietenii si colegii de breasla ai lui Vasile Seicaru o vor conduce maine pe ultimul drum pe Gabriela. Ca intr-o mare familie care pierde o fiinta draga. Mihai Cosmin Popescu, realizator al emisiunii radio "Omul cu chitara", prieten de 10 ani cu Vasile si acela care ne-a furnizat majoritatea informatiilor despre Gabriela, a aflat vestea trista de la Ducu Bertzi. Toti vor fi impreuna si la rau, asa cum au fost si la bine, datorita Gabrielei, care a stiut mereu sa-i apropie.

×
Subiecte în articol: observator vasile