x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dinamo - Moţi şi Ropotan, în atenţia procurorilor în dosarul permiselor auto de la Argeş

Dinamo - Moţi şi Ropotan, în atenţia procurorilor în dosarul permiselor auto de la Argeş

03 Iul 2008   •   00:00

Surse apropiate anchetei au declarat că procurorii anticorupţie verifică modul în care doi fotbalişti de la Dinamo, Cosmin Moţi şi Adrian Ropotan, şi-au obţinut carnetul de conducere, în cadrul anchetei de la serviciul de permise Argeş.



Surse apropiate anchetei au declarat că procurorii anticorupţie verifică modul în care doi fotbalişti de la Dinamo, Cosmin Moţi şi Adrian Ropotan, şi-au obţinut carnetul de conducere, în cadrul anchetei de la serviciul de permise Argeş.

Sursele citate au afirmat că, în momentul de faţă, este verificat modul în care dinamoviştii Cosmin Moţi şi Adrian Ropotan au obţinut, în anul 2007, permisul de conducere.

Primele indicii arată că fotbaliştii au locuit pentru o perioadă scurtă de timp în Piteşti, în anul 2007, moment în care au promovat examenul auto. Amândoi au locuit la aceeaşi adresă.

Anterior, fotbaliştii dăduseră de mai multe ori examenul pentru permis auto în Bucureşti, dar nu l-au promovat.

Cercetările de până acum au scos la iveală faptul că maneliştii Vali Vijelie şi Florin Salam, au locuit, la fel, pentru scurt timp, în judeţul Argeş. Perioada coincide cu obţinerea permisului de conducere, astfel că şi ei sunt în atenţia anchetatorilor.

Anchetatorii au descoperit, până acum, 2600 de permise despre care există suspiciuni că ar fi fost obţinute fraudulos.

20 dintre persoanele suspectate că şi-au obţinut permisele cu sprijinul poliţiştilor argeşeni arestaţi la sfârşitul lunii trecute au provocat accidente în urma cărora trei persoane şi-au pierdut viaţa, 17 au fost rănite grav şi 25 rănite uşor. Este vorba despre 21 de accidente de circulaţie provocate de cele 20 de persoane.

Cosmin Moţi: "Singura noastră vină este că sîntem peroane publice. Pentru noi sînt lucruri mici care nu ne interesează. Dacă te simţi curat nu are de ce să îţi pese. Nu mi-am schimbat adresa pentru o lună ca să dau examen acolo. Adresa mea din acte era la Piteşti, şi este şi acum. Am optat să dau examenul acolo, pentru că Reşiţa (n.r - oraşul natal al fotbalistului) era prea departe, aşa că nu mă simt afectat în nici un fel"

×
Subiecte în articol: observator