x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DN1, blocat după ce o cisternă cu GPL s-a răsturnat în zona localităţii Puchenii Moşneni

DN1, blocat după ce o cisternă cu GPL s-a răsturnat în zona localităţii Puchenii Moşneni

10 Ian 2012   •   20:48

DN1 a fost blocat, pe segmentul dintre Bucuresti si Ploiesti, dupa ce o cisterna incarcata cu GPL s-a rasturnat in localitatea prahoveana Puchenii Mosneni, a rupt un stalp de electricitate si a intrat in zidul unei farmacii.

Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, accidentul a avut loc dupa ce autovehicolul a intrat in derapaj. Cisterna s-a rasturnat la 45 de grade, proptindu-se in zidul unei farmacii. Reprezentantii ISU spun ca exista "scurgeri usoare de combustibil" din cisterna.
In urma accidentului soferul cisternei a fost ranit, fiind transportat la Spitalul Judetean din Ploiesti cu o ambulanta.

Cisterna este incarcata cu sase tone de GPL si s-a rasturnat intr-o zona cu case, cea mai apropiata locuinta fiind la mai putin de zece metri distanta.

Locuitorii din zona au fost evacuati din case de catre politisti si jandarmi in momentul in care autoritatile se pregateau sa repuna pe roti autovehiculul, existand pericol de explozie.

Potrivit sefului ISU Prahova, Nicolae Popescu, zona a fost evacuata pe o distanta de 300 de metri, urmand ca gazul sa fie transvazat intr-un alt autovehicul, dupa care se va incerca repunerea cisternei pe roti.
Traficul se desfasoara pe strazile adiacente DN 1.

Mediafax

×
Subiecte în articol: dn1 accident rutier cisterna