x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DNA a pus sechestru pe sediul Ligii Profesioniste de Fotbal

DNA a pus sechestru pe sediul Ligii Profesioniste de Fotbal

05 Apr 2012   •   09:09
DNA a pus sechestru pe sediul Ligii Profesioniste de Fotbal

Procurorii anticoruptie au pus sechestru pe sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce au discutat cu presedintele LPF mai bine o ora. Doi procurori DNA au fost, in aceasta dimineata, la sediul LPF, in legatura cu ancheta privind excluderea Universitatii Craiova.

DNA i-a audiat pana in prezent pe toti cei acuzati in acest dosar si mai multi fosti componenti ai echipei oltene, informeaza Mediafax.

La data de 20 iulie 2011, FRF anunta ca gruparea Universitatea Craiova a incalcat grav statutul federatiei, astfel ca a fost exclusa provizoriu de Comitetul Executiv pana cand masura va fi validata de Adunarea Generala a FRF.

Universitatea Craiova a refuzat sa-si retraga actiunile in instantele civile impotriva Federatiei Romane de Fotbal, iar Comitetul Executiv a decis dezafilierea clubului.

Actiunea procurorilor DNA in acest caz a fost pornita pe baza plangerii penale depuse de gruparea Universitatea Craiova, la 16 septembrie 2011. Clubul oltean a cerut inceperea urmaririi penale fata de cei zece membri ai Comitetului Executiv al FRF care au votat excluderea Universitatii Craiova din FRF. Acestia sunt acuzati de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.

×