x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu in fotbal. Gelu Simoc, fostul preşedinte al FC Corvinul, a încetat din viaţă

Doliu in fotbal. Gelu Simoc, fostul preşedinte al FC Corvinul, a încetat din viaţă

04 Oct 2016   •   18:51
Doliu in fotbal. Gelu Simoc, fostul preşedinte al FC Corvinul, a încetat din viaţă

Fostul preşedinte al echipei FC Corvinul Hunedoara, Gelu Simoc, a încetat din viaţă la vârsta de 78 de ani, a anunţat marţi Primăria Hunedoara, primarul municipiului, Dan Bobouţanu, exprimându-şi regretul faţă de pierderea unuia dintre cei mai cunoscuţi preşedinţi de cluburi din România.

''Gelu Simoc a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. A fost omul care a ajutat foarte mult fotbalul hunedorean, punând o piatră de temelie atât la clubul FC Corvinul, cât şi la clubul FC Hunedoara. A fost o adevărată enciclopedie a fotbalului hunedorean şi un cetăţean respectat al urbei, drept pentru care, în 2013, am propus să îi fie acordat titlul de cetăţean de onoare al Hunedoarei. Regret enorm dispariţia lui'', precizează primarul municipiului Hunedoara, într-un comunicat remis marţi AGERPRES

În calitate de preşedinte al FC Corvinul, Gelu Simoc a obţinut, alături de antrenorii Mircea Lucescu şi Remus Vlad, promovarea în prima ligă în anul 1981 şi ocuparea locului 3 în ediţia de campionat 1981-82, respectiv participarea în Cupa UEFA. 

Gelu Simoc s-a născut la data de 5 martie 1938 în satul Răduleşti, comuna Dobra, judeţul Hunedoara. 

×