x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în politica românească! A murit după o lungă suferinţă

Doliu în politica românească! A murit după o lungă suferinţă

03 Mar 2020   •   17:07
Doliu în politica românească! A murit după o lungă suferinţă
Sursa foto: pixabay.com

Constantin Neculau, fost viceprimar al municipiului Iaşi în perioada 2004-2008, a murit. Neculau, în vârstă de 70 de ani, se retrăsese de ceva vreme din viaţa publică după ce a suferit un Accident Vascular Cerebral. Din nefericire, după o lungă suferinţa, luni seară acesta a încetat din viaţă, anunță bzi.

Slujbă va avea loc joi, începând cu ora 12.00 la Biserica Sf. 40 de mucenici. Înhumarea va avea loc în aceeaşi zi la Cimitirul Eternitatea din Iaşi.

„Primarul Municipiului Iași, domnul Mihai Chirica, își exprimă profundul regret la aflarea veștii încetării din viață a domnului Constantin Neculau, fost consilier local și viceprimar al municipiului Iași (2004 - 2008). Pe parcursul întregii sale activități administrative, Constantin Neculau a contribuit substanțial la elaborarea și concretizarea a numeroase proiecte cu efecte benefice pentru comunitatea ieșeană. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un mesaj al primarului Mihai Chirica.

×
Subiecte în articol: Constantin Neculau