x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Domeniul Regal Săvârşin se redeschide la finalul lunii cu un târg de primăvară

Domeniul Regal Săvârşin se redeschide la finalul lunii cu un târg de primăvară

de Redacția Jurnalul    |    15 Apr 2024   •   13:15
Domeniul Regal Săvârşin se redeschide la finalul lunii cu un târg de primăvară

Domeniul Regal de la Săvârşin se redeschide pentru vizitatori la finalul lunii aprilie, cu un târg de primăvară şi un festival culinar, anunţă reprezentanţii Casei Regale pe paginile de socializare şi pe pagina de internet a Castelului Regal Săvârşin.

"La finalul acestei luni, Satul Regal şi parcul Domeniului Săvârşin îşi vor redeschide porţile publicului. În aceleaşi zile va avea loc şi Târgul de Primăvară, în partea de nord-est a parcului, întocmai ca şi anul trecut. În acest moment, echipele Fundaţiei Colecţia Regală şi partenerii organizaţiei lucrează intens la pregătirea parcului şi a clădirilor vizitate de public", a transmis site-ul www.savarsinregal.ro.

În plus, vizitatorii sunt aşteptaţi la domeniu pe 27 şi 28 aprilie la festivalul "Suflet de România", la care pot fi degustate bucate alese de la mici producători locali. Copiii vor avea la dispoziţie atelierele meşteşugarilor tradiţionali, iar adulţii vor avea parte de spectacole de dans popular şi de concertele susţinute de artişti folk.

×