x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două microbuze şi un TIR - implicate într-un accident pe DN 6, în Caraș-Severin

Două microbuze şi un TIR - implicate într-un accident pe DN 6, în Caraș-Severin

02 Feb 2020   •   15:25
Două microbuze şi un TIR - implicate într-un accident pe DN 6, în Caraș-Severin

Un accident rutier, în care au fost implicate două microbuze şi un TIR, a avut loc, duminică, pe DN 6, între Jupa şi Constantin Daicoviciu, o persoană fiind rănită.

"În accident au fost implicate două microbuze 8+1, unul care circula din direcţia Caransebeş - Lugoj, celălalt din direcţia opusă, impactul fiind lateral. Cauza probabilă - depăşirea neregulamentară. Unul dintre microbuze a intrat în coliziune cu un TIR condus de un cetăţean turc. Persoana rănită urmează să fie transportată la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

În cele două microbuze se aflau doi şi, respectiv, trei pasageri, iar autotrenul este înmatriculat în Turcia.

La faţa locului, de urgenţă, au sosit un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, cu o autospecială de stingere, un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD, plus încă unul de rezervă, două echipaje din cadrul SAJ şi un echipaj IPJ.

"O persoană încarcerată aflată în unul dintre microbuze a fost extrasă din autovehicul de către pompierii militari şi transportată de către echipajul SAJ la CPU Caransebeş. Nu au fost implicaţi în accident minori şi alte victime nu sunt înregistrate", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic" al judeţului Caraş-Severin, Adrian Manofu.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident caras-severin dn6