x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală, în zona Perla. Şase persoane rănite, circulaţia în sensul spre Pasajul Victoria este BLOCATĂ

Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală, în zona Perla. Şase persoane rănite, circulaţia în sensul spre Pasajul Victoria este BLOCATĂ

02 Aug 2013   •   08:14
Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală, în zona Perla. Şase persoane rănite, circulaţia în sensul spre Pasajul Victoria este BLOCATĂ
UPDATE 9:42 - Circulaţia tramvaielor pe Şoseaua Ştefan cel Mare, în zona unde s-a ciocnit cele două tramvaie, a fost reluată pe ambele sensuri.

UPDATE 8:35
- În momentul de faţă, circulaţia s-a reluat pe un singur sens, spre Bucur Obor, începând cu ora 7.10, circulaţia în sensul spre Pasajul Victoria fiind în continuare blocată.

"Deşi am fost informaţi, iniţial, de la faţa locului că circulaţia a fost reluată în ambele sensuri, deocamdată se circulă, de la 7.10, doar în sensul spre Bucur Obor. Circulaţia este în continuare blocată spre Pasajul Victoria. RATB monitorizează circulaţia în zonă, unde circulă autobuzele liniei 182 şi, în cazul în care vor fi solicitări, va fi suplimentat numărul autobuzelor pentru preluarea călătorilor", a explicat Tobescu, precizând că tramvaiele nu au avut avarii majore.
---------------------------------------------------------

Accident cu tramvaie în Bucureşti. Şase persoane au fost rănite, după ce două tramvaie s-au ciocnit în zona Perla. Unul dintre tramvaie staţiona şi a fost lovit de un altul care venea din spate.

"În jurul orei 6.10, la intrarea în staţia Calea Dorobanţi, din zona Ştefan Cel Mare, pe sensul spre Pasajul Victoria, un tramvai de pe linia 46 a intrat coliziune cu un tramvai de pe linia 1 care era oprit în staţie. A fost un impact uşor. Vatmanul tramvaiului 46 nu a fost rănit, însă şase călători din tramvaiul 1 au fost rănite, din care două au fost duse la spital. În momentul de faţă poliţia cercetează cazul, iar RATB a demarat o anchetă internă ca să verifice ce s-a întâmplat şi nu exclude nicio variantă. În prezent, circulaţia în zonă s-a deblocat şi tramvaiele circulă în ambele sensuri", a explicat Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Articol în curs de actualizare

×