x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Drept la replică

Drept la replică

13 Mai 2013   •   15:41

Administraţia Prezidenţială sesizează greșelile de documentare și informațiile neconforme cu realitatea din articolul „Băsescu spune c-ar fi aflat despre Peştera de pe internet, însă comuna nu are un website oficial“, publicat pe site-ul de informații www.jurnalul.ro, în data de 11 mai 2013. În articol se afirmă, în mod eronat, că, deși preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a spus la serbarea câmpenească prilejuită de Zilele Comunei Peştera că a aflat de pe internet informații despre comună, comuna Peştera nu are un website oficial.

Pentru rectificarea informații greșite şi nedocumentate pe care articolul menționat le conține, facem următoarea precizare:

- este complet neadevărată informația potrivit căreia primăria comunei Peștera nu are un website oficial; website-ul comunei Peștera este www.comunapestera.ro.

În aceste condiţii, în vederea unei corecte informări a publicului, Administraţia Prezidenţială solicită corectarea de îndată a greșelilor de documentare din articolul menționat și a informațiilor neconforme cu realitatea, în aceleași condiții grafice, a prezentului drept la replică.

×