x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Druri blocate, atenţie radar, buletin rutier

Druri blocate, atenţie radar, buletin rutier

19 Mai 2009   •   00:00
Druri blocate, atenţie radar, buletin rutier
DRUMURI BLOCATE
DN 57 (Dubova-Sviniţa) poziţia kilometrică 35+500-35+600. Ebulment pe o porţiune de 100 m. În decursul zilei de 19.05.2009 se estimează înlăturarea urmărilor evenimentului şi redeschi­de­rea circulaţiei.

DN 73D (Vultureşti-Hartieşti) poziţia kilometrică 26+970-27+000. Alunecare de teren cu afectare a părţii carosabile, inclusiv a variantei amenajate. Obiectiv finanţat de BDCE şi de Guvernul României, proiectant IPTANA SA. Ordin de începere a lucrărilor - 16.03. 2009. Finalizare estimată - septembrie 2009.

DN 1 (Sinaia-Predeal) poziţia kilome­trică 123+900-123+920. Surparea zidului de sprijn de rambleu pe o lungime de 20 metri liniari, afectând şi circulaţia feroviară. Au fost luate măsuri privind siguranţa circulaţiei rutiere privind restricţionarea de viteză, delimitarea zonei şi semnalizare corespunzătoare. Constructorul a primit ordin de începere a lucrărilor de remediere.

DN 2N (Ojdeni - lim. Jud. Buzău) po­zi­ţia kilometrică 52+200. Se circulă pe un singur fir. Alunecare de teren pe partea stângă a drumului pe o lungime de 40 de m şi o lăţime de 3 m. Zona a fost semnali­zată corespunzător, circulaţia se desfă­şoară pe un singur fir lărgit, pe partea dreaptă a drumului s-a completat zona şanţului cu balast lărgindu-se cu circa 1,5 m până în zidul de sprijin existent.

DN 7 (Râmnicu-Vâlcea-Sibiu) poziţia kilometrică 198+000-207+000. Pericol căderi stânci. Zona este semnalizată corespunzător.

DN 71 (Fieni-Sinaia) poziţia kilometrică 79+510-79+670. Reparaţie capitală pod rutier Dealu Frumos - DN71. Zona este semnalizată. Se circulă pe jumătate de cale, viteza restricţionată la 5 km/h. Lucrarea s-a reluat cu O.I. din 16.03.2009 pe reparaţii capitale. Finalizarea 01.06.2009.

ATENŢIE, RADAR!

ÎN ŢARÂ
Judeţul Vâlcea:DN 64, DN 65B, DN 67, DN 67B Drăgăşani, Fişcălia, Guşoieni, Prundeni, Cşlina, Bărbăteşti, Negruleşti, Costeşti, Pietrari, Ioneşti, Marcea, Slătioara; DN 7 Câineni, Robeşti, Balota, Racoviţa, Călineşti, Proieni, Brezoi, Căli­mă­neşti, Seaca, Bujoreni, Budeşti, Goleşti, Milcoiu; Râmnicu Vâlcea - Calea lui Traian, Râureni, Stolniceni, Troianu, Copă­celu, Independenţei, Tineretului, Goranu.

Judeţul Olt: DN 64 Găneasa, Pleşoiu, Strejeşti; DN 54 Gircov, Orlea; DE 574 Găneasa, Jitaru, Valea Mare; Slatina - Străzile Drăgăneşti, Constantin Brânco­veanu, Cireaşov; Caracal - Străzile Craiovei, Carpaţi.

Judeţul Vaslui: DN 15D Ştefan cel Mare - Vultureşti - Laza - Ivăneşti; DN 24 Satu Nou - Văleni - Soleşti - Codăieşti - Mun­teni de Jos - Băcăoani - Crasna; DE 581 Bârlad - Bădeana - Tutova - Zorleni - Cos­teşti - Huşi - Râşeşti - Albiţa - Drânceni.

Judeţul Maramureş: Baia Mare - Străzile Victoriei şi Mihai Eminescu şi Bulevardul Independenţei;

BUCUREŞTI (doar pe timp de noapte)

Şos. Kiseleff; Bd. Unirii; Calea Văcăreşti; Şos. Mihai Bravu; Şos. Virtuţii; Bd. Nicolae Grigorescu; Bd. Magheru

BULETIN RUTIER

RESTRICŢII DE TRAFIC PE DN1
Traficul rutier se deasfăşoară cu res­tricţii pe DN1 în staţiunea prahoveană Buşteni, începând de ieri dimineaţă şi până joi, întrucât pe o distanţă de doi kilometri au loc lucrări de reabilitare. Din acest motiv, autovehiculele care circulă în zonă intră alternativ pe o singură bandă de mers, traficul fiind dirijat prin semafoare. Ieri  şi astăzi este blocat sensul de mers Braşov - Bucureşti, urmând ca miercuri şi joi lucrările să se desfă­şoa­re pe sensul de mers Bucureşti - Braşov.

MAŞINI SECOND-HAND
Proprietarul unei maşini cumpărate în străinătate va fi obligat să solicite Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) un certificat care atestă plata TVA, pe care îl va prezenta la înmatricularea vehiculului.

MAI MULTÂ SIGURANŢÂ
Asociaţia "Consiliul Naţional pentru securitate rutieră" a tras un semnal de alarmă în privinţa numărului tot mai ma­re de scutere care circulă pe drumu­ri­le publice şi în special pe cele de pe raza municipiilor şi ale oraşelor. Potrivit asociaţiei, conducătorii acestora nu respectă normele legale în vigoare astfel: vehi­cu­lele nu au numere de înmatriculare sau de înregistrare, conducătorii acestora au vârsta sub 16 ani, nu poartă cască de protecţie şi nu respectă regulile de circulaţie. O dată cu apropierea sezonului estival asociaţia "Consiliul Naţional pentru securitate rutieră" a propus "intensificarea activităţilor de prevenire desfăşurate de lucrătorii de poliţie rutieră pentru a-i determina pe proprietarii acestor vehi­cule să le înmatriculeze la auto­rită­ţile locale pe raza cărora îşi au domiciliul şi să nu le conducă pe drumurile publice dacă nu au împlinit vârsta de 16 ani.

×
Subiecte în articol: trafic