x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dumitru Dragomir: "Nu mai vorbesc că cine ştie pe cine pot să deranjez"

Dumitru Dragomir: "Nu mai vorbesc că cine ştie pe cine pot să deranjez"

03 Apr 2009   •   00:00
Dumitru Dragomir: "Nu mai vorbesc că cine ştie pe cine pot să deranjez"

Preşedintele Ligii Profesionioste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, astăzi, agenţiei Mediafax, că niciodată nu i-a fost aşa frică să vorbească, făcând referire la arestarea pentru 29 de zile a finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali. "Nu mai vorbesc că mi-e frică, că cine ştie pe cine pot să deranjez, niciodată nu mi-a fost aşa frică. Trăim într-o ţară în care e mai rău ca pe vremea lui Stalin. Înseamnă că hoţii pot să te omoare pe stradă, că cine ştie, pot scăpa cu sechestrare de persoane", a declarat Dragomir.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost arestat, în această dimineaţă, pentru 29 de zile, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală, care au admis cererea procurorilor în acest sens, după un proces care a început la ora 1.00 dimineaţa şi a durat mai bine de cinci ore. Becali a fost reţinut, ieri, de procurori, fiind acuzat, alături de alte cinci persoane - Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Petrinel Geavela - de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal. Dediu este acuzat şi de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Parchetul Capitalei, care a cerut arestarea acestora, susţine, în motivarea pericolului pentru ordinea publică pe care îl reprezintă cei şase, că "s-au erijat în organe de aplicare a legii". Cei şase sunt acuzaţi că, în ianuarie, au prins şi sechestrat trei bărbaţi care îi furaseră maşina omului de afaceri. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator