x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator După preparatele bogate în calorii de la masa de Paşte, nutriţioniştii ne recomandă smoothie-uri

După preparatele bogate în calorii de la masa de Paşte, nutriţioniştii ne recomandă smoothie-uri

10 Apr 2018   •   11:44
După preparatele bogate în calorii de la masa de Paşte, nutriţioniştii ne recomandă smoothie-uri

Cine n-are timp pentru mişcare poate începe lupta pentru o siluetă subţire în bucătărie. Cum să dai jos două kilograme în trei zile? Este întrebarea la care nutriţioniştii au găsit răspuns. După preparatele bogate în calorii de la masa de Paşte, recomandă curele de detoxifiere.

Orice fel de smoothie are nevoie de o bază lichidă. De data aceasta, alegem laptele de migdale făcut în casă.

Spanacul conţine proteine şi ne ajută să ne refacem după friptura grea de miel. Fibrele din avocado elimină toxinele şi îmbunătăţesc digestia. Gustul dulce este dat de curmale, iar consistenţa - de banane. Mai avem nevoie doar de un blender.

Gabriela Secui, nutriţionist
O dată ce trecem pe o cură de detoxifiere lichidă, cu smoothie, sucuri, ceaiuri, multă apă, tractul digestiv se detoxifică, se uşurează. Şi da, uşor-uşor reusim să dăm jos, cu siguranţă se va simţi o îmbunătăţire.

Trecerea la o dietă de detoxifiere se face treptat.  

Gabriela Secui, nutriţionist
Vom începe în prima zi cu un smoothie, putem înlocui micul-dejun cu un smoothie. Putem să îl alegem chiar pe cel verde, ne va da energie. În a doua zi putem înlocui cina cu un smoothie şi vom avea doar o masă solidă, masa de prânz iar în a treia zi să fie o zi completă numai cu smoothie, de dimineaţă, până seara.

Există variante şi pentru cei care vor să renunţe la zahăr. Pot să înlocuiască desertul cu un smoothie tropical. Mulţi români au schimbat deja meniul. 

În medie, un român se îngraşă aproape două kilograme în perioada sărbătorilor. Cu cât dieta începe mai devreme, cu atât mai uşor putem reveni la greutatea ideală. http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: smoothie-uri dupa paste