x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ecaterina Teodorescu va prelua conducerea instituției Avocatul Poporului

Ecaterina Teodorescu va prelua conducerea instituției Avocatul Poporului

20 Dec 2013   •   12:25
Ecaterina Teodorescu va prelua conducerea instituției Avocatul Poporului
UPDATE 12:55 - Plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului a constatat încetarea activității Avocatului Poporului, Crișu Anastasiu, care și-a dat demisia, și a aprobat prin vot preluarea în interimat a acestei funcții de către adjunctul acestuia, Ecaterina Teodorescu. Rezultatul votului a fost 361 voturi pentru și 25 împotrivă.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat că Ecaterina Teodorescu va prelua atribuțiile Avocatului Poporului până când Parlamentul îndeplinește procedurile legale.
.................................................................

Ecaterina Teodorescu, adjunct al Avocatului Poporului, a fost propusă să preia interimatul la conducerea instituţiei, după ce Anastasiu Crişu şi-a dat demisia din această funcţie, din motive personale, anunță Antena3.

Ecaterina Teodorescu este în prezent adjunct al Avocatului Poporului pentru domeniul proprietate, muncă, protecţie socială, impozite şi taxe.

Citește CV-ul Ecaterinei Teodorescu

Avocatul Poporului, Anastasiu Crişu, şi-a înaintat demisia din funcţie, joi, din motive personale. Crişu a stat în această funcţie mai puţin de un an. Numirea lui Crişu, candidatul susţinut de USL, în funcţia de Avocat al Poporului a fost aprobată, la finele lunii ianuarie 2013, de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu 358 de voturi favorabile.

×