x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Echipat cu vizieră de protecţie, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sursă de glume pe Facebook

Echipat cu vizieră de protecţie, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sursă de glume pe Facebook

17 Mar 2020   •   20:10
Echipat cu vizieră de protecţie, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sursă de glume pe Facebook

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a echipat cu o vizieră de protecţie, mască şi mănuşi la şedinţa cu sindicatele pe tema COVID-19, devenind o sursă de glume pe Facebook, unde utilizatorii au speculat dorinţa ei de a se proteja împotriva coronavirus

"S-a apucat de sudură", a scris un utilizator pe Facebook, despre ministrul Muncii

"Aşa a apărut Ministrul Muncii, azi, la întâlnirea dintre Guvern și sindicate pe tema coronavirusului. Ce păcat că n-a avut și o sabie laser, din aia chinezească cu leduri. Ar fi rupt!", a scris un altul.

Însă unii utilizatori ai reţelei de socializare au oferit şi explicaţii pentru măsura drastică luată de Alexandru: "Cica virusul se ia și prin ochi, nu doar gura/nas."

"La câți inconștienti sunt (vezi românul sosit azi din Spania pe Otopeni) trebuie să sufli și în iaurt... Când merg în concediu văd prin toata lumea oameni cu măști, unii își acoperă toată fața pentru că în regiunea din care vin dacă ai tenul închis la culoare ești dintr-o castă inferioară. Arată ca «Fantomas» dar nimeni nu râde”, scrie o altă utilizatoare.

Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social s-a reunit la Palatul Victoria pentru a discuta măsurile economice şi sociale necesare pentru reducerea efectelor coronavirus.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru facebook coronavirus