x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea a ajuns de urgență la Spitalul Județean Ploiești

Elena Udrea a ajuns de urgență la Spitalul Județean Ploiești

03 Noi 2022   •   13:31
Elena Udrea a ajuns de urgență la Spitalul Județean Ploiești

Elenei Udrea i s-a făcut rău în curtea penitenciarului în care este închisă și a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Ploiești.

Update Există o suspiciune de colici renale pentru Elena Udrea. Vor fi efectuate mai multe investigații pentru a se stabili un diagnostic pentru fostul ministru al Turismului.

Stire initiala Fostul ministru al Turismului a acuzat amețeli în această dimineață, iar stările s-au agravat, motiv pentru care a fost dusă la spital pentru mai multe investigații.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, în care a fost acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu. După condamnare, aceasta a fugit din ţară în Bulgaria, fiind adusă la penitenciarul de femei Târgșor din Prahova pe 16 iunie 2022, potrivit Antena 3.

Recursul în casaţie este ultima şansă a Elenei Udrea de a obţine anularea pedepsei de 6 ani, în condiţiile în care celelalte încercări ale sale nu au avut succes.

”La ora 11:36 s-a primit o solicitare la Penitenciarul Tragsor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanță cu medic. 

La sosirea ambulanței pacienta era conștientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportata la UPU Ploiești pentru investigații suplimentare” este mesajul de la serviciul de Ambulanță. 

Elena Udrea a ajuns la Spitalul Județean Ploiești

×