x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea, zbor preţios cu o cursă de linie a Tarom

Elena Udrea, zbor preţios cu o cursă de linie a Tarom

de Iulia Barbu    |    17 Sep 2010   •   00:00
Elena Udrea, zbor preţios cu o cursă de linie a Tarom

La 1 august ateriza pe Aeroportul "Henri Coandă", la ora 16:15, avionul care o aducea pe Elena Udrea, ministrul Dezvoltării şi Turismului, de la Paris. Peste 160 de pasageri ai cursei Tarom ROT382 Paris - Bucureşti din 1 august 2010 au fost căraţi cu tot cu aeronavă până la Salonul Oficial al aeroportului pentru ca să coboare o singură persoană: ministresa Udrea, pe o scară pusă numai pentru ea, în timp ce o maşină o aştepta pe pistă, normal, tot numai pe ea. Din cele povestite de pasagerii zborului de Paris, după ce doamna ministru a coborât, avionul şi-a continuat drumul pe pistă, pentru o a doua oprire, de această dată, pentru plebe. Din câte ştim, cazul este singular în istoria aviaţiei române. Nici lui Ceauşescu nu i-ar fi trecut prin cap aşa năzdrăvănie. În România, ţara mofturilor şi capriciilor, ne facem timp pentru hatârul oricărui demnitar care are chef de tratament special.

Nu mai departe de acum două zile, Antena 3 l-a surprins şi pe Traian Băsescu, tot pe Aeroportul Otopeni. Se îmbarca pentru Bruxelles. Spre deosebire de tovarăşa lui întru politică, preşedintele se dădea popular la oră de vârf şi de audienţă maximă în terminalul aeroportului. Să vezi şi să nu crezi: preşedintele ţării respectă românul de rând şi se supune tratamentului oferit oricărui pasager al aeroportului din România! Nici vorbă de Salon Oficial! Nu atunci când baia de mulţime este la distanţă de un bilet de avion spre Bruxelles.

Istoria zborului de Paris, cu protocol servit la tavă pentru ministrul Turismului, trebuie rememorată cel puţin pentru că îi
lămureşte şi pe necredincioşi cine e cu adevărat întâia doamnă a ţării. Jurnalul Naţional îi invită pe toţi pasagerii zborului aParis - Bucureşti din data de 1 august să ne ofere pe adresa de e-mail anchete@jurnalul.ro alte detalii despre neobişnuita păţanie prin care-au trecut mulţumită tovarăşei lor de călătorie, Elena Udrea. Am fi curioşi, de exemplu, dacă le-a fost explicat popasul aeronavei la Salonul Oficial. Şi-o fi cerut oare scuze echipajul pentru deranjul cauzat de oprirea specială pentru Elena Udrea?

×
Subiecte în articol: observator