x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elvira Ghioca - Ancheta cu fir intrerupt

Elvira Ghioca - Ancheta cu fir intrerupt

de Alexandra Chivu    |    28 Feb 2007   •   00:00

Cercetarile in cazul fetitei disparute din Berbesti - Valcea se desfasoara cu dificultate. Potrivit anchetatorilor, fortele care participau la cautarile Elvirei Ghioca s-au diminuat si ele, din 100 de persoane, pe teren ramanand maxim 40.

Cercetarile in cazul fetitei disparute din Berbesti - Valcea se desfasoara cu dificultate. Potrivit anchetatorilor, fortele care participau la cautarile Elvirei Ghioca (foto) s-au diminuat si ele, din 100 de persoane, pe teren ramanand maxim 40.

"Scotocirile cum au fost cele din primele zile au incetat. Si dumneavoastra daca pierdeti ceva in apartament, cautati o data, de doua ori. Acum ne axam mai mult pe audieri, pe conexiuni directe", a declarat comisarul Nicolae Sardarescu, seful Serviciului de Investigatii Criminale al IJP Valcea.

PISTE ESUATE. Ieri, oamenii legii au verificat mai multe masini ale unor rromi, care au plecat la cersit in Italia, exact in ziua in care micuta a disparut, insa banuielile nu s-au confirmat. Disperati, parintii micutei au apelat si la un preot despre care se spune ca este clarvazator. Varianta cu preotul din Targu Carbunesti, care a spus ca a deschis cartea si a reiesit ca fetita s-ar afla in Olanesti, nu s-a adeverit. "Noua ni s-a rupt filmul dupa cei 500 de metri parcursi de fata de la locul de joaca. Se pierde contactul de la iesirea din oras, unde Elvira a fost vazuta si intrebata unde merge", a adaugat comisarul Cristian Frincu, seful Politiei Berbesti.

In ziua disparitiei, fata era imbracata in pantaloni de culoare rosie cu dunga neagra, pulover in romburi si purta sandale. Elvira are parul blond si ochii caprui. Cine poate oferi date despre acest copil este rugat sa sune imediat la numarul de urgenta 112 sau la redactia Jurnalului National. Azi se fac opt zile de cand Elvira lipseste.

Copil disparut - Cautarile continua

In Sintesti (Ilfov), continua cautarile pentru gasirea baietelului de 5 ani disparut la 21 februarie pe malul raului Sabar. Cursul apei a fost deviat pe o distanta de 2 km iar ieri pompierii au verificat inca o data, cu cangile, prin mal si prin maldarele de gunoaie care pluteau pe rau. In zona a fost adusa si o pompa pentru evacuarea restului de apa ramas in albie. Astazi, cand vor fi reluate cautarile, la Sintesti va fi adus un utilaj special, care va scoate din rau trunchiurile de copaci in care s-ar fi putut agata corpul copilului.
  • Adriana Oprea Popescu
  • ×
    Subiecte în articol: observator