x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EVENIMENT / Noi proiecte pentru cadrele didactice din Sectorul 6

EVENIMENT / Noi proiecte pentru cadrele didactice din Sectorul 6

20 Feb 2009   •   00:00
EVENIMENT / Noi proiecte pentru cadrele didactice din Sectorul 6

Cadrele didactice din Sectorul 6 al Capitalei s-au întâlnit miercuri seară cu reprezentanţii fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, pentru a cunoaşte în detaliu proiectele şi programele fundaţiei. La întâlnire a luat parte chiar preşedintele fondator, prof. univ. dr Dan Voiculescu. 



"În Sectorul 4 avem deja parteneriate cu numeroase şcoli. Scopul întâlnirii de astăzi cu cadrele didactice din Sectorul 6 este acela de a le face cunoscute proiectele noastre. Urmează apoi şi întrevederi cu profesorii din celelalte sectoare", a precizat Sanda Păduraru, directorul general al Fundaţiei Dan Voiculescu.

În prezent, fundaţia dezvoltă proiecte precum Clubul de Excelenţă Dan Voiculescu, care oferă pentru 500 de elevi cursuri gratuite de artă, dans, informatică, grup vocal şi nu numai, Mediatin – o agenţie online de ştiri pentru tineri, dar şi programe de consiliere pentru copii şi părinţi.

În perioada 15 martie-31 mai se va desfăşura, în judeţele din jurul Bucureştiului, "Caravana talentelor". Aceasta are drept scop identificarea copiilor talentaţi pentru includerea lor în programe de excelenţă.

×
Subiecte în articol: scoala