x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EXPLOZIE PUTERNICĂ într-un bloc din Galați: Două persoane au fost rănite și 25 de locuințe afectate

EXPLOZIE PUTERNICĂ într-un bloc din Galați: Două persoane au fost rănite și 25 de locuințe afectate

06 Dec 2013   •   08:43
EXPLOZIE PUTERNICĂ într-un bloc din Galați: Două persoane au fost rănite și 25 de locuințe afectate

În această dimineață a avut loc o explozie într-un bloc de garsoniere din Galați. În urma deflagrației produsă din cauza unei butelii două persoane au ajuns la spital și 25 de apartamente au fost afectate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, explozia s-a produs vineri dimineaţă, iar primele informaţii arată că motivul este o acumulare de gaze provenite de la o butelie de aragaz. "Două persoane au fost rănite. Una dintre ele are arsuri la membrele superioare şi faţă, iar în al doilea caz victima are mai multe lovituri şi a făcut un atac de panică. În ambele cazuri victimele sunt în afara pericolului şi au fost transportate la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, în urma exploziei aproximativ 25 de gasoniere au fost afectate, pagubele fiind diferite de la o locuinţă la alta.


×