x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajat al unui loc de joacă din Capitală, cercetat pentru agresiune sexuală asupra unei fete

Angajat al unui loc de joacă din Capitală, cercetat pentru agresiune sexuală asupra unei fete

de Redacția Jurnalul    |    13 Ian 2023   •   19:20
Angajat al unui loc de joacă din Capitală, cercetat pentru agresiune sexuală asupra unei fete

Un angajat al unui loc de joacă din București este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București pentru agresiune sexuală asupra unei fete de 11 ani.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, procurorii au dispus reținerea unui inculpat acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor.

În data de 29 aprilie 2022, în timp ce se afla în timpul serviciului fiind angajat la un loc de joacă din București, acesta ar fi exercitat în repetate rânduri acte de natură sexuală asupra unei fetițe în vârstă de 11 ani în timp ce aceasta folosea un simulator de realitate virtuală.

Procurorii au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului, iar Judecătoria Sectorului 1 București a luat față de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de parchetul de pe lângă Tribunalul București și biroul agresiuni sexuale din cadrul Poliției Capitalei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fata angajat agresiune