x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fata lui Marius Ţeicu, grav bolnavă! Cum au reacţionat prietenii ei, după ce a cerut ajutor pe Facebook

Fata lui Marius Ţeicu, grav bolnavă! Cum au reacţionat prietenii ei, după ce a cerut ajutor pe Facebook

14 Apr 2016   •   19:06
Fata lui Marius Ţeicu, grav bolnavă! Cum au reacţionat prietenii ei, după ce a cerut ajutor pe Facebook
Sursa foto: Foto: Victor Stroe

Compozitorul Marius Ţeicu trece prin momente grele, zilele acestea. Fiica sa, Patricia, e grav bolnavă, fiind tratată la Spitalul Fundeni.

De altfel, tânăra a lansat un mesaj pe pagina sa de Facebook, către toţi prietenii ei, să doneze sânge pentru transfuzie.

"DRAGI PRIETENI, AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU, MAI PRECIS DE SANGE.TREBUIE SA FAC ZILELE ASTEA TRANSFUZIE DE SANGE urgent, INSA GRUPA A POZITIV ESTE IN CRIZA PE "PIATA", ASA CA APELEZ LA AJUTORUL VOSTRU,DACA PUTETI SA DONATI PENTRU MINE.E nevoie de sange grupa A pozitiv (Rh pozitiv) si sa specificati ca donati pentru PATRICIA RODICA RADULESCU internata la Spitalul Fundeni.VA MULTUMESC DIN SUFLET si...I need your blood!:))", a scris Patricia pe Facebook.

Evident, ajutorul lor nu a întârziat, iar ea nu a rămas datoare: "VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL TUTUROR.Asa o doza mare si puternica de iubire si solidaritate cata am primit azi in urma rugamintii mele , e mai tare si mai vindecatoare decat orice tratament din lume.Va multumesc si va iubesc,oameni minunati!"

Apoi a oferit şi câteva informaţii legate de starea sa de sănătate: "Dragi prieteni , va multumesc din toata inima pentru tot ce ati facut si faceti.E incredibil. Am primit tot ce trebuia pentru acum.Urmeaza sa mai primesc la nevoie (face parte din tratament) si datorita voua voi avea tot ce trebuie de fiecare data cand va fi cazul.Sunt bine si urmez cuminte tratamentul:)) sa ma fac bine de tot si...va multumesc de o mie de ori:-)"...

Patricia Ţeicu / Foto: Facebook.com

 

 

 

×