x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Femeile din Singapore căutate de 10 zile de familie, găsite în vizită la o familie din Vultureşti

Femeile din Singapore căutate de 10 zile de familie, găsite în vizită la o familie din Vultureşti

02 Feb 2016   •   17:50
Femeile din Singapore căutate de 10 zile de familie, găsite în vizită la o familie din Vultureşti

Femeile din Singapore, căutate de familie de 10 zile, se află de mai multe zile în vizită la o familie din comuna Vultureşti, judeţul Olt, după ce anterior fata discutase pe o platformă de socializare cu un adolescent din localitate, spune primarul comunei Vultureşti, Gheorghe Treanţă.

Acesta a declarat marţi, pentru AGERPRES, că tatăl adolescentului la care au venit în vizită cele două femei din Singapore, mamă şi fiică, s-a prezentat marţi la poliţie după ce a văzut la televizor ştiri despre dispariţia celor două.

Potrivit primarului, ele au documente legale pentru sosire şi şedere în România, respectiv paşaport, viză şi bilete de avion şi urmează să plece spre Bucureşti în această seară.

Potrivit ediţiei online a publicaţiei singaporeze The Straits Times, soţul şi tatăl celor două femei a alertat privind dispariţia lor Ministerul Afacerilor Externe din ţara sa, care a luat legătura cu autorităţile române. Bărbatul a afirmat că femeile au plecat din ţară fără să îl anunţe şi a aflat că acestea au venit în România după ce a văzut plata făcută cu cardul bancar al fiicei pentru bilete de avion spre Bucureşti. De asemenea, el a mai spus că se teme de posibilitatea ca femeile să nu fi devenit victime ale unei înşelăciuni, fiica sa dându-şi întâlnire cu un bărbat din România pe care l-a cunoscut pe Internet.

×