x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Festivalul Pittiş la “Bulandra”

Festivalul Pittiş la “Bulandra”

03 Iun 2008   •   00:00
Festivalul Pittiş la “Bulandra”

În perioada 10-12 iunie, începînd cu ora 19:00, Consiliul elevilor colegiului naţional “Gheorghe Lazăr” din Bucureşti, Trupa de teatru “AS” şi Teatrul Bulandra organizează prima ediţie a Festivalului de arte pentru liceeni “Florian Pittiş”

În perioada 10-12 iunie, începînd cu ora 19:00, Consiliul elevilor colegiului naţional “Gheorghe Lazăr” din Bucureşti, Trupa de teatru “AS” şi Teatrul Bulandra organizează prima ediţie a Festivalului de arte pentru liceeni “Florian Pittiş” (foto).

La Sala Izvor a Teatrului Bulandra, timp de trei zile, iubitorii de muzică şi teatru se pot bucura de momentele concepute şi susţinute atît de liceeni, cît şi de invitaţii speciali:  Nicu Alifantis, Mircea Vintilă şi Ducu Bertzi. Radio 3Net “Florian  Pittiş” nu putea lipsi de la acest festival, este partener media oficial. În spiritul promovat de Moţu, de a încuraja tinerele talente, echipa Radio 3Net “Florian Pittiş” pune la dispoziţie “tribuna” de la care se pot adresa cei care au ceva valoros de spus. Spectacolele vor fi transmise în direct pe www.radio3net.ro, iar înregistrările video se vor posta pe site. Intrarea este liberă!

×
Subiecte în articol: observator