x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Focuri de armă în plină stradă

Focuri de armă în plină stradă

19 Iun 2008   •   00:00

Un conflict încheiat cu focuri de ar­mă a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri în Craiova.

Un conflict încheiat cu focuri de ar­mă a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri în Craiova. Un bărbat a ajuns la Spitalul de Urgenţă Dolj după ce a fost împuşcat, în plină str­a­dă, cu trei gloanţe de cauciuc. Scan­dalul a izbucnit în jurul orei 20:00 între două grupuri de romi.

Rudele victimei susţin că au fost atacate de membrii unei alte familii de romi, care le-au ameninţat cu să­biile şi au tras mai multe focuri de armă. Victima a fost transpor­ta­tă la Spitalul de Urgenţă din Craiova şi dusă direct în sala de operaţie. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Dolj a demarat o anchetă în acest caz.

 
BĂILEŞTI. Un alt incident care s-a soldat, de asemenea, cu focuri de armă s-a produs la Băileşti. Un bărbat suspectat că a furat mai multe animale a fost împuşcat marţi seară de un poliţist. Omul legii, care fusese atacat şi rănit de suspect cu o furcă, a fost nevoit să tragă un foc în pieptul bărbatului. Întrucît rana a fost foarte gravă, victima a fost adusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

×
Subiecte în articol: observator