x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul director al Poliţiei Locale Ploieşti, audiat la DNA

Fostul director al Poliţiei Locale Ploieşti, audiat la DNA

04 Aug 2015   •   16:39
Fostul director al Poliţiei Locale Ploieşti, audiat la DNA
Sursa foto: antena3.ro

Fostul director al Poliţiei Locale Ploieşti Cristinel Toader, care anterior a deţinut funcţiile de şef al Gărzii de Mediu Prahova şi al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Prahova s-a prezentat, marţi, la DNA Ploieşti, unde a fost citat în calitate de suspect, scrie Mediafax.

Cristinel Toader este cercetat de către procurorii anticorupţie într-un dosar de şantaj, scrie antena3.ro.

La intrarea în sediul DNA Ploieşti, Toader a declarat că nu ştie pentru ce a fost citat la sediul instituţiei de către procurorii anticorupţie.

Cristinel Toader a deţinut, în ultimii ani, mai multe funcţii importante în administraţia publică la nivelul judeţului Prahova. Astfel în perioada guvernării PDL, Toader, la acea vreme membru al acestei formaţiuni politice, a fost şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Prahova, ulterior devenind şef al Gărzii de Mediu Prahova.

După alegerile locale din anul 2012, Cristinel Toader a devenit director general al Poliţiei Locale Ploieşti, fiind susţinut de data aceasta de către PSD.

În 15 ianuarie 2015, Toader a devenit director adjunct al acestei instituţii după ce presa a semnalat că nu are studiile necesare care să-i permită să deţină funcţia de director general.

În 21 mai 2015, Toader s-a autosuspendat din funcţia deţinută în Poliţia Locală Ploieşti pentru o perioadă de un an şi jumătate, perioadă care expiră în luna noiembrie a anului viitor.

×