x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a murit la Viena

Fostul primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a murit la Viena

16 Feb 2013   •   10:35
Fostul primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a murit la Viena
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Fostul primar al Bacăului, în perioada 1996-2004, Dumitru Sechelariu, a încetat din viaţă în această dimineaţă, conform prosport.ro.

 
Dumitru Sechelariu a fost operat marţea trecută la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat din 2 februarie, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrală. La scurt timp după intervenţia suferită, Sechelariu a intrat în comă, dar a fost resuscitat, însă starea sa a rămas în continuare gravă. Acesta respira cu ajutorul aparatelor, situaţia lui fiind instabilă şi din cauza bolilor cronice de care suferea.
 
Fumatul excesiv i-a fost fatal omului de fotbal, apropiaţii spunând că acesta obişnuia să fumeze câte 5 pachete în fiecare zi. Familia a încercat să îl ducă la Viena, pentru a avea parte de cea mai bună asistenţă medicală, însă medicii austrieci au refuzat iniţial un eventual transfer din cauza stării precare de sănătate.
 
În cele din urmă, în cursul acestei săptămâni, omul de afaceri a fost transportat în capitala Austriei, iar medicii de acolo, după un set de analize făcute înainte de o nouă intervenţie, au decis că aceasta nu se mai justifică, în condiţiile în care rezultatele au fost unele foarte proaste. Practic, specialiştii austrieci i-au transmis familiei lui Sechelariu că lupta este deja pierdută, iar în cursul acestei dimineţi acesta a refuzat să se mai împotrivească destinului tragic.

×