x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Porți deschise la Federația Română de Fotbal pentru pasionații de sport

Porți deschise la Federația Română de Fotbal pentru pasionații de sport

de Redacția Jurnalul    |    05 Sep 2024   •   19:45
Porți deschise la Federația Română de Fotbal pentru pasionații de sport

Federația Română de Fotbal (FRF) din București își deschide porțile pentru publicul larg în cadrul unui eveniment special organizat sub egida #BeActive - Săptămâna Europeană a Sportului, în data de 27 septembrie 2024.

Evenimentul, care va avea loc la sediul FRF de pe Strada Sergent Șerbănică Vasile 12, le oferă pasionaților de fotbal oportunitatea de a explora lumea din spatele acestui sport.

Vizitatorii vor avea ocazia să participe la un tur ghidat al sediului FRF, unde se decid destinele fotbalului românesc. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi organizat un workshop interesant, destinat nu doar iubitorilor de fotbal, dar și profesioniștilor din domeniu.

O componentă specială a evenimentului este dedicată reprezentanților cluburilor sportive, managerilor de resurse umane din companii și corporații, organizatorilor de evenimente sportive din sectorul public și privat, precum și Ambasadorilor #BeActive. Aceștia sunt invitați să participe la workshop-ul „Managementul sustenabil al evenimentelor sportive”, organizat în parteneriat cu Agenția Națională pentru Sport și Asociația Sportivă Corporate Games.

Participarea la eveniment se poate face pe bază de înscriere.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: frf beactive porti deschise