x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea anunță că operatorii seviciului Telverde COVID-19 au fost relocați la Arena Națională

Gabriela Firea anunță că operatorii seviciului Telverde COVID-19 au fost relocați la Arena Națională

27 Mar 2020   •   10:39
Gabriela Firea anunță că operatorii seviciului Telverde COVID-19 au fost relocați la Arena Națională
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Operatorii serviciului telefonic Telverde COVID-19 au fost relocați în cadrul a două săli de la Arena Națională, a anunțat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook.

Sălile Media Working 1 și Media Working 2, cu o suprafață de 500 de metri pătrați, au pus fost puse la dispoziție de Primăria Capitalei. Astfel, locația va fi utilizată de aproximativ 200 de persoane, organizate în patru ture.

„Arena Nationala, utila in timpul pandemiei! Venim din nou în sprijinul cetatenilor si prin suportul logistic oferit institutiilor din prima linie. Astfel, serviciul telefonic TELVERDE Covid 19 al Ministerului Sănătății funcționează în prezent într-un spațiu de peste 500mp, pus la dispoziție de Primăria Capitalei.

Operatorii acestui serviciu au fost relocați în cadrul Arenei Naționale, Sălile Media Working 1 și Media Working 2.

Aici beneficiază de infrastructură tehnică, materiale necesare pentru buna desfășurare a activității, utilități, servicii de curățenie, parcare, dar și de un autobuz STB dedicat preluării angajaților Ministerului Sănătății, pe ruta Piața Unirii-Arena Națională.

Locația este utilizată de aproximativ 200 persoane, organizate pe 4 ture (24/7), coordonate de Institutul Național de Sănătate Publică.

Vom continua să răspundem rapid oricărei solicitări a autorităților publice centrale, colaborarea și promptitudinea sunt vitale în această perioadă.”, a scris Gabriela Firea.

Arena Nationala, utila in timpul pandemiei! Venim din nou în sprijinul cetatenilor si prin suportul logistic oferit...

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 27 martie 2020

×