x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea: Cei care au puterea să apere pacea în Europa ar trebui să acţioneze până când nu va fi prea târziu

Gabriela Firea: Cei care au puterea să apere pacea în Europa ar trebui să acţioneze până când nu va fi prea târziu

20 Dec 2016   •   00:43
Gabriela Firea: Cei care au puterea să apere pacea în Europa ar trebui să acţioneze până când nu va fi prea târziu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susţine că cei care 'au puterea să apere pacea în Europa' ar trebui să acţioneze 'până când nu va fi prea târziu', făcând referire la incidentul care a avut loc luni seară la un târg de Crăciun din centrul Berlinului.

"În ce lume ne creştem copiii? Cât de sigură mai este viaţa noastră? Am obţinut libertatea de a ne mişca fără îngrădiri prin Europa dar am ajuns să ne temem...Cred că aceste întrebări şi le pune orice om de bună-credinţă şi în această seară, urmărind imaginile cu atentatul de la Berlin. Cei care au puterea să apere pacea în Europa ar trebui să acţioneze până când nu va fi prea târziu...", scrie Firea, luni seară, pe Facebook.

Un camion a intrat, luni seara, în mulţimea aflată la un târg de Crăciun, pe Breitscheidplatz, în faţa bisericii Gedächtniskirche, din centrul Berlinului. Potrivit agenţiei DPA, care citează responsabili ai poliţiei şi pompierilor, în urma incidentului au murit cel puţin 9 persoane şi 50 sunt rănite.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: gabriela firea firea pace europa berlin atentat