x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea: Parcarea de tip park&ride Cora Pantelimon prinde contur

Gabriela Firea: Parcarea de tip park&ride Cora Pantelimon prinde contur

22 Iun 2020   •   12:59
Gabriela Firea: Parcarea de tip park&ride Cora Pantelimon prinde contur
Sursa foto: FB Gabriela Firea

Primăria Capitalei își dorește ca parcarea de tip park&ride Cora Pantelimon să fie finalizată în această toamnă, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, în cadrul unui videoclip postat, luni, pe Facebook.

„Parcarea de tip park&ride prinde contur. Ne dorim foarte mult ca aceasta să fie finalizată în această toamnă. Fix în această locaţie, acum 4 ani, era o groapă imensă, s-a dorit să se construiască o parcare subterană, soluţia nu a fost una potrivită pentru această zonă şi atunci s-a regândit soluţia tehnică şi în acest moment se lucrează la o parcare supraterană de 500 de locuri. Aici pot să vină şoferii care intră în Capitală şi îşi vor putea lăsa maşina aici şi de asemenea pot să apeleze la transportul public în comun pentru a ajunge în zona centrală a Capitalei", a spus Gabriela Firea.

De asemenea, primarul general a menționat că „cele mai multe etape au fost deja depășite!”.

„(…) fundaţia se poate observa, este gata, stâlpii sunt deja montaţi. S-a lucrat la macazul pentru linia de tramvai. Este foarte important să se ştie că aici nu va fi doar o simplă parcare de 500 de locuri, ci va fi un nod intermodal, practic se va putea găsi transport public în comun nou, de bună calitate, prietenos cu mediul, atât autobuze, cât şi tramvaie, cât şi staţii şi peron pentru microbuze private", a afirmat Gabriela Firea.

Investiția se ridică la peste 20 de milioane de euro.

Dupa 7 ani de blocaje, Park&Ride Cora Pantelimon, un proiect preluat de la zero cand am venit la Primarie, va fi gata in...

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 22 iunie 2020
×