x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "George Becali pleacă din Ghencea, Steaua nu este a ta!"

"George Becali pleacă din Ghencea, Steaua nu este a ta!"

de Adrian Mogos    |    06 Iun 2009   •   00:00
"George Becali pleacă din Ghencea, Steaua nu este a ta!"
Sursa foto: Adrian Mogoş/Jurnalul Naţional

Timp de aproape trei ore au strigat peste 1.000 de suporteri stelişti împotriva conducerii clubului. Sâmbătă după-amiază steliştii s-au adunat în Piaţa Drumul Taberei, fostă Moghioroş, pentru a-şi exprima indgnarea faţă de ce a ajuns acum Steaua.



Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti - AISS, împreună cu galeriile din peluze au organizat acest mars in ideea de a readuce gloria de alta data a echipei.  "Sper să nu avem probleme. Zilele astea am împânzit oraşul cu manifeste, dar tot timpul erau rupte. Au fost prinşi nişte puşti care au mărturisit că au fost trimişi de conducere să le rupă", a spus unul dintre membrii AISS. Punctul final al mitingului a fost intrarea stadionului Ghencea, într-un ţarc amenajat în bătaie de joc de către forţele de ordine chiar în faţa caselor de bilete. "Steaua a fost o forţă. Noi, suporterii am fost o forţă. Peluzele, tribunele... Aceşti conducători au reuşit să ne învrăjbească. De acum voi veni în peluză, nu voi mai sta la tribuna 0", a promis Jean Pavel unul dintre bătrânii galeriei. Tot el a îndemnat la unitate între suporteri şi a cerut ca de acum încolo fanii Stelei să boicoteze financiar conducerea şi a cerut verificarea modului în care au fost cheltuiţi banii clubului. "Acest Argăseală spune că nu sunt probleme financiare. Eu nu cred că este aşa! Dacă nu mai cumpărăm abonamente să vedem cum se descurcă. Dacă steliştii din toată ţara ar putea să cumpere câte o acţiune la club...", a mai adăugat el. Mulţi suporteri stelişti nici nu vor să audă de calificarea în Europa League: "Mai bine aşa, fără Europa, că altfel iar i se urcă la cap ăstuia". Alt lider al suporterilor s-a arătat dezamăgit de jurnaliştii care îi fac hatârul lui Becali şi îi primenesc imaginea. Niciun membru al conducerii clubului nu s-a sinchisit să asiste la mitingul pentru care sute de tricouri albastre au fost imprimate cu sloganul "62 ne vrem clubul înapoi.

Steliştii au spus la unison că acest miting nu a fost unul electoral aşa cum au susţinut şefii clubului, ci a fost un miting al suporterilor.

×
Subiecte în articol: observator