x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gheorghe Dulcea, șeful Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare, a fost schimbat din funcţie

Gheorghe Dulcea, șeful Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare, a fost schimbat din funcţie

30 Mar 2013   •   18:12
Gheorghe Dulcea, șeful Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare, a fost schimbat din funcţie

Directorul general al Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, Gheorghe Dulcea, a fost schimbat din funcţie vineri, în locul său fiind numit Marius Preda, fostul director al platformei Romag Prod din cadrul RAAN.

 Potrivit prim-vicepreşedintelui Blocului Naţional Sindical, Ion Pisc Scrădean, conducerea RAAN a fost schimbată în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie de vineri, prin ordinul ministrului Energiei, Constantin Niţă, fostul director al Romag Prod Marius Preda fiind numit director general al Regiei în locul lui Gheorghe Dulcea.

Gheorghe Dulcea a revenit în funcţia de director economic, funcţie pe care a deţinut-o până în anul 2011. Marius Preda lucrează în cadrul RAAN din anul 1983, iar din anul 2001 a fost director al Combinatului de Apă Grea, Romag Prog.

Pisc a mai spus că, totodată, a fost schimbată conducerea platformei Romag Termo, director fiind numit Octavian Graure, fost director al Complexului Energetic Turceni, acesta având misiunea de a transfera în plată Termocentrala către Complexul Energetic Oltenia (CEO), în următoarele trei luni, în contul datoriei de peste 110 milioane de lei pe care o are RAAN către CEO, pentru cărbunele care a fost livrat şi neplătit.

Articolul complet, aici.

×