x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grevă la CFR miercuri dimineaţă.

Grevă la CFR miercuri dimineaţă.

de Iulia Barbu    |    17 Mai 2011   •   15:17
Grevă la CFR miercuri dimineaţă.

Sindicalistii de la CFR Electrificare ameninta ca intrerup activitatea, miercuri, de la ora 7.00, pentru ca nu si-au primit salariile pe luna aprilie. Acestia au precizat ca nu vor mai interveni la deranjamente si la mentenanta diferitelor lucrari, dar acest lucru nu va duce la oprirea trenurilor.

"Miercuri, de la ora 7.00, vor intrerupe voluntar activitatea cei care lucreaza la mentenanta lucrarilor CFR, la deranjamente. Trenurile vor circula normal pe acolo pe unde nu exista deranjamente. Nu pot sti de acum daca pe Valea Oltului sau pe Valea Jiului, de exemplu, vor cadea, maine (miercuri, n.r.), copaci care vor duce la ruperea firelor de electricitate. Este insa exclus sa intrerupem alimentarea cu energie a cailor ferate, suntem oameni responsabili", a precizat Ionel Socaciu, presedintele Federatiei Elcatel.

Liderul sindical a subliniat ca salariatii pe care ii reprezinta au primit doar jumatate din avansul pe luna trecuta, iar in perioada 16-18 mai "nu exista nicio speranta" sa isi primeasca lichidarea.

×
Subiecte în articol: greva CFR calatori