x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Guvern: 2 mai, 16 august, şi 27 decembrie - zile libere cu recuperare pentru bugetari în 2024

Guvern: 2 mai, 16 august, şi 27 decembrie - zile libere cu recuperare pentru bugetari în 2024

de Redacția Jurnalul    |    21 Dec 2023   •   14:45
Guvern: 2 mai, 16 august, şi 27 decembrie - zile libere cu recuperare pentru bugetari în 2024

Guvernul a decis ca, anul viitor, zilele de 2 mai, 16 august şi 27 decembrie, să fie zile libere pentru personalul bugetar, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin, care a precizat că acestea vor fi recuperate prin prelungirea programului de lucru.

"Mai am şi o veste care cred că este bună pentru români, în general. Este vorba despre zilele libere pentru anul care vine, 2024, pentru cei din sistemul bugetar. Şi anume: pe lângă cele care sunt legal zile libere s-a mai decis ca zilele de joi, 2 mai, vineri, 16 august, şi vineri, 27 decembrie 2024, să fie zile libere pentru personalul instituţiilor şi autorităţilor publice", a declarat Mihai Constantin, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

El a precizat că aceste zile vor fi recuperate prin prelungirea programului de lucru în perioada din preajma datelor calendaristice anunţate.

"Se poate face astfel o punte pentru trei minivacanţe, care cred că-i vor bucura pe mulţi în anul care vine", a completat Constantin. 

×
Subiecte în articol: guvern zile libere 2024