x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hackerii români lovesc din nou: lastampa.it, RAI şi corriere.it

Hackerii români lovesc din nou: lastampa.it, RAI şi corriere.it

de Cristian Ionescu    |    01 Mai 2010   •   00:00
Hackerii români lovesc din nou: lastampa.it, RAI şi corriere.it

Dupa Franţa şi lemonde.fr, gruparea de hackeri RNS a atacat cu succes în această dimineaţă RAI, La Stampa şi Corriere della Sera, pe acordurile Baladei lui Ciprian Porumbescu.

Deface-ul era inca in picioare la ora 10:30, ora Romaniei.

http://tuttoaffari.lastampa.it/index.html  http://citymusiclab.city.corriere.it/eventi/

In cazul in care site-urile italiene isi revin si link-urile de mai sus nu mai sunt valabile, puteti vizualiza AICI si AICI mesajele postate de hackerii romani.

"A venit vremea să ne strângem mâna într-un pumn şi să lovim fără milă, de câte ori va fi nevoie, pentru ca voi să culegeţi roadele minciunilor voastre. Promitem că nu veţi mai uita vreodată de România şi trecutul ei. Noi, urmaşii lui Traian şi Decebal, nu suntem o naţie de ţigani! Ne-am pierdut răbdarea şi, în numele românilor de pretutindeni, vă avertizăm că, dacă nu încetaţi să prezentaţi întregul nostru popor ca unul de ţigani, mai multe tricoloruri vor apărea şi vor flutura în faţa voastră, până când neadevărul va fi cunoscut şi scuzele cu care ne sunteţi datori vor fi cerute", spun cei de la RNS.

În josul paginii este notat mesajul "Vulturilor li se întâmplă să zboare mai jos decât găinile, dar găinile nu se vor ridica niciodată până la nori".

×
Subiecte în articol: romani italia hack