x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Happy Channel, mesaj important pentru telespectatori: ATENȚIE, nu vă lăsați înșelați!

Happy Channel, mesaj important pentru telespectatori: ATENȚIE, nu vă lăsați înșelați!

20 Sep 2017   •   15:02
Happy Channel, mesaj important pentru telespectatori: ATENȚIE, nu vă lăsați înșelați!

Happy Channel a luat act de existența unor canele care se folosesc de imaginea postului de televiziune, iar pe această cale le transmite telespectatorilor să nu se lase păcăliți.

După apariția unor canale care cer donații în numele postului de televiziune, Happy Channel a luat demersurile necesare pentru reglementarea acestei situații și îi avertizează pe telespectatori să nu se lase înșelați.

În urma lansării serialului “O grămadă de caramele”, au luat naștere canele care utilizează conținutul producției fără acordul postului de televiziune și care solicită donații folosindu-se de brandul Happy Channel.

Postul de televiziune trage un semnal de alarmă, rugându-i pe telespectatori să nu ofere bani, pentru că această acțiune este ilegală. Singurele pagini oficiale pe care le deține Happy Channel sunt cele de mai jos: 

Pe aceste pagini, Happy Channel își tine la curent telespectatorii cu informații despre programele tv și vedetele postului.

Cea mai nouă producție, “O grămadă de caramele”, care a avut premiera pe 18 septembrie, se difuzează numai la postul de televiziune Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, și în reluare de la ora 23.45. Fii cu ochii pe Happy!

 

×
Subiecte în articol: happy channel